Sammen med C&B Systemer hjælper Leadhub Estate ejendomsmæglere med at få en bedre forretning.

I C&B bestræber vi os på at dække ejendomsmæglerbranchens samlede IT behov, via én fælles brugergrænseflade, så data og overblik samles ét sted. Vi har skabt en fleksibel standardløsning med vores ejendomssystem, der tilgodeser det brede behov og fuldt understøtter de fleste grundlæggende processer i mæglerbranchen.

Men når mæglerbranchen efterspørger funktionalitet, der ikke dækkes – eller ikke dækkes bedst – af C&B Systemer, vælger vi at integrere intelligent til de mest kompetente aktører, som komplementerer C&B bedst for at møde mæglerens behov.

Leadhub Estate og C&B Systemer har etableret en af branchens stærkeste alliancer mellem Markedsføringssystemer og Ejendomsmæglersystemer. Den naturlige integration mellem de to systemer samt muligheden for at tilpasse til både offline og online markedsføring og skabe det bedste overblik for sælger over indsatser og resultater i markedsføringen, er ikke set tidligere.

Læg hertil, at Leadhub Estate sammen med C&B Systemer sætter helt nye standarder for både pris, funktionalitet og intuitiv anvendelse af markedsføringssystemer. Det sikrer lettere oplæring samt hurtigere og bedre resultater.


Tina Bastkjær Ørholm
Strategidirektør
C&B

Udtalelse
Luk

Log på din konto

Hvis du har spørgsmål,
er du velkommen til at
kontakte os på +45 78 76 11 07

Adresse

LeadHub A/S 
Marselisborg Havnevej 28,1
8000 Aarhus C
Danmark
Telefon +45 78 76 11 07

Menu