Leadhub er en virksomhed i vækst, og vi er altid interesseret i at høre fra potentielle medarbejdere, der gerne vil være en del af vores team. Vi modtager derfor gerne ansøgninger, som kan sendes til info@leadhub.dk.

Leadhub indsamler, opbevarer og behandler alle personoplysninger fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen pr. 25. maj 2018. Dine oplysninger gemmes digitalt og slettes efter 12 måneder.
Det er kun relevante personer i ledelsen og den pågældende leder i afdelingen, der har adgang til din ansøgning.

Vi opfordrer til at slette de sidste fire cifre af dit cpr-nr fra f.eks. eksamensbeviser, og generelt kun at skrive følsomme personoplysninger i det omfang, det er relevant for din ansøgning, og for det job du søger. Vi vil nogle tilfælde supplere de oplysninger du har sendt med oplysninger indhentet på de sociale medier, primært LinkedIn. Vi indhenter kun referencer fra tidligere arbejdsgivere efter forudgående aftale med dig.
Du er i din fulde ret til at bede om at få din ansøgning slettet fra vores system inden periodens udløb. Ønskes dette, vil din jobansøgning blive slettet manuelt hurtigst muligt efter anmodningen.

Du kan til enhver tid anmode om at få berigtiget eller korrigeret ukorrekte oplysninger ved at kontakte os. Har du spørgsmål til dette, bedes du sende en mail til info@leadhub.dk.

Vil du være en del af et fedt startup miljø og en virksomhed i kraftig i vækst, hvor ambitionerne er høje, og hvor sammenhold og fleksibilitet er vigtigt? Ser du dig selv arbejde med fremtidens digitale løsninger, hvor du skal yde den bedste service til vores kunder.

Hvis det er dig, så kontakt os endelig.

Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer?
Du kan altid sende os en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning og dit CV, i PDF format, til info@leadhub.dk.

Ledige stillinger:

Luk

Log på din konto

Hvis du har spørgsmål,
er du velkommen til at
kontakte os på +45 78 76 11 07

Adresse

LeadHub A/S 
Marselisborg Havnevej 28,1
8000 Aarhus C
Danmark
Telefon +45 78 76 11 07

Menu